Wij vormen schuim voor u

Naar wens voor u ontwikkeld en geproduceerd

Formafoam ontwikkelt, produceert en levert kwalitatief hoogwaardige producten van schuim in opdracht. Met een uitstekende service, desgewenst als compleet pakket tot aan het eindproduct of slechts onderdelen daarvan. Uw behoefte is onze uitdaging, want ons doel is uw tevredenheid. Onze service

 

Formafoam BV

Onder begeleiding van Oxana is er een mooie Nederlandse samenwerking tot stand gekomen met  Arli Group B.V. , Formafoam BV, Mercom  en Deltex in beddengoed voor Oekraïense vluchtelingen. Een donatie van Matrassen, hoeslakens, dekbedden, hoofdkussens en dekbedovertrekken 

NIEUWS

Voor de bedrijfstakken bedding, furniture en packaging

Verschillende bedrijfstakken stellen verschillende eisen. U maakt speciale medische producten die aan bijzonder strenge hygiënevoorschriften moeten voldoen? Uw producten uit de meubelbranche zijn nogal apart? Of moet u bijzonder gevoelige elektronische apparaten veilig verpakken? Samen met u vinden wij de passende oplossingen. 

BRANCHES

Onderdeel van een sterke groep

Wij zijn een partner van de Kabelwerk Eupen AG, afdeling Foam. Samen met andere partners vormen wij een competente internationale groep die zich bezighoudt met schuimverwerking en het maken van producten van schuim. 

PARTNERS

Perfecte schuimkwaliteiten voor U

Wij hebben een groot magazijn met verschillende schuimkwaliteiten van onze partner Eupen Foam, met verschillende eigenschappen voor verschillende toepassingen en afgestemd op uw behoeften. Voor producten van andere schuimkwaliteiten werken we samen met diverse andere aanbieders. Op die manier kunnen wij u altijd de kwaliteit bezorgen die het beste is voor uw product.

 

Voor al uw vragen en eisen met betrekking tot uw meubelproducten hebben wij een antwoord en een oplossing.

Bel of mail ons!

CONTACT