Welk deel van de keten is voor u?

Ons aanbod omvat een breed gamma aan producten, van de eenvoudige schuimlaag tot ingenieus verlijmde matraskernen tot aan kant-en-klaar-producten, met een grote keuze aan verschillende schuimtypes en aanvullende materialen. Wij produceren zowel speciale matrassen als meubels en verpakkingen. Desgewenst regelen wij voor u de hele productie- en logistieke keten. Daarbij is niets ons te veel. Om aan uw wensen en eisen te voldoen kunnen we een beroep doen op de diensten van onze internationale partners.

 

Ontwikkelen

Produceren

Verpakken

Versturen

Kies datgene wat u nodig heeft

Aan u de keuze, want wij produceren en leveren à la carte: leun rustig achterover en kies datgene wat u nodig heeft. Daarbij regelen wij ofwel de hele productie- en logistieke keten of slechts delen daarvan. Geheel naar uw wensen en hoe het voor u het beste past. Het contact met onze klanten is eenvoudig en direct. Wij informeren u snel over de actuele stand van uw project. Zo blijft het projectproces voor u altijd transparant.

 

Profiteer van onze met waarde toevoegende diensten voor de hele productieketen in de vorm van:

  • Kostenbesparing
  • Organisatorische lastenvermindering
  • Procesoptimalisatie
  • Duurzame omgang met grondstoffen

Ontwikkeling

De beste realisatie van uw processen en producten

Al in de eerste fase van onze samenwerking bekijken we de meest voordelige realisatie voor uw processen en producten. We analyseren uw eisen en zoeken samen naar een oplossing hoe we uw wensen en die van uw klanten het beste kunnen vervullen. Daarbij adviseren we u en stellen eventuele veranderingen voor een optimale productie voor. Bijvoorbeeld om de gewenste producten in grote hoeveelheden zo efficiënt mogelijk uit één blok te snijden, zodat u de maximale output krijgt.

Onze ontwikkelingsafdeling kijkt naar uw speciale wensen en vindt een oplossing voor alle specifieke aanvragen. Wij adviseren u de schuimkwaliteit die bij u en uw wensen past en zoeken voor u naar de geschikte verpakkingsoplossingen. 

 

 

 

Productie

Wij produceren uw schuimproducten

Wij bezorgen altijd het schuim dat voor uw producten de juiste keuze is. Ofwel van onze partner Eupen Foam of van een andere leverancier. In principe verwerken wij polyurethaan. Indien gewenst kunnen wij u via onze partners ook polyethyleen schuimen aanbieden.
Ook het toebehoren regelen wij. Als u bijvoorbeeld medische hoezen voor matrassen nodig heeft, laten wij deze binnen onze groep voor u vervaardigen. 

Logistiek

U beslist over de verpakking en verzending - wij zorgen voor de logistiek

Wij bezorgen u niet alleen elk soort schuim, we bieden ook alle verpakkingsvormen aan. Welk type verpakking u ook verkiest, wij verpakken uw producten op de door u gewenste manier. U bent degene die daarover beslist. Wij organiseren alle materialen, de productie, opslagruimtes en de totale logistieke oplossing voor u. 

U bent onze opdrachtgever, wij leveren al naargelang de order rechtstreeks aan uw eindklanten. Wij werken al jaren samen met verschillende logistieke partners. Nationaal en internationaal.

Over de actuele stand van de productie en het proces krijgt u altijd snel antwoorden. Dankzij ons goed gestructureerde en efficiënte magazijnbeheer kunnen wij u op elk moment bindende informatie over levertijden verstrekken.

 

 

Overtuigd? Bel ons of schrijf ons!

CONTACT