Eersteklas producten voor bedding, furniture en packaging

Bedding

Voor de medische sector en consumentenmarkt produceren wij matrassen, kussens en orthopedische hulpmiddelen, indien gewenst als kant-en-klare eindproducten. De producten worden volledig in eigen beheer geproduceerd, of in samenwerking met onze partners. Zo krijgt u van ons enkel de schuimkern of het complete matras, indien gewenst met vederkern, bamboe- of henneplagen. Hetzelfde geldt voor kussens. Onze producten voor de medische sector worden altijd CE-conform geleverd.

De matrassen en kussens kunnen los of gebundeld, op pallets of in dozen, al naargelang uw wensen verpakt worden.

U geeft de specificaties, wij leveren uw matras of hoofdkussen zoals u dat wenst.

Furniture

Op het gebied van furniture produceren en leveren wij volgens uw wensen. Van een eenvoudige schuimblok tot onderdelen voor ingenieuze highend-meubels. Op maat en op korte termijn in het door u gewenste aantal. Ook hier kunt u à la carte kiezen: wij produceren voor u los samengestelde en verlijmde producten uit voorraad of flexibel op de gewenste leverdatum. Alles kan verpakt worden volgens uw wensen.

Op al uw vragen en eisen voor uw producten op het gebied van furniture hebben wij een antwoord en een oplossing.

Packaging

Voor klanten uit de verpakkingsindustrie bieden wij alle vormen van verpakking aan. Al naargelang de toepassing kunnen dit zeer uiteenlopende verpakkingswensen zijn. Alles is mogelijk: van noppenschuim tot technische speciale schuimen zoals ethyleen- en esterschuim. Voor bijzonder gevoelige producten, die elektrostatisch beschermd moet worden.

 

Wat u ook wilt verpakken, wij bieden u daarvoor de juiste verpakkingsoplossing.