Deze punten spreken voor Formafoam

Technisch: onze machines

Met onze moderne machines hebben wij vrijwel alle snijtechnologie in huis. Hierdoor kunnen wij diverse bewerkingsmogelijkheden aanbieden om tegemoet te komen aan de verschillende wensen van onze klanten. In continue productielijnen verwerken wij de schuimblokken in geautomatiseerde en complete processen tot aan het eindproduct. De afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in veel nieuwe technologieën. Voor onze klanten betekent dit dat wij hen nu de volledige productieketen kunnen aanbieden.

 

Persoonlijk: onze service

Onze klanten kunnen vanaf het eerste contact rekenen op ondersteuning. Wij houden ons intensief bezig met de order en zorgen er in een vroege fase voor dat alle vragen duidelijk zijn beantwoord. Daarbij wijzen we ook op zaken waaraan u wellicht nog helemaal niet heeft gedacht. Op alle aanvragen, ook over de stand van het project, reageren we onmiddellijk.

Organisatorisch: ons gegevensbeheer

Voor het beheer van de productie- en procesgegevens maken we gebruik van een geavanceerd datamanagementsysteem. Daarom kunnen we u altijd meteen en snel antwoord geven op uw vragen. Wat eenmaal geproduceerd is, kunnen we altijd weer opnieuw produceren. Als een model eenmaal geleverd is, kunnen we het ook na vele jaren weer leveren - en wel binnen de hele groep.

 

Personeel: onze knowhow

Wij begeleiden onze klanten al vele jaren. Onze medewerkers hebben veel kennis van en ervaring met producten uit de segmenten bedding, funiture en packaging. Want zelfs met de beste machines is uiteindelijk toch de knowhow van de medewerkers bepalend. Dit geldt met name voor op maat gemaakte producten.

 

Vertrouw op ons! Het directe persoonlijke contact met onze klanten is datgene wat ons bijzonder maakt. Uw aanvragen beantwoorden wij onmiddellijk, uw orders handelen wij binnen de gewenste tijd af.

CONTACT